HomeFulfilment

Webshop Fulfilment

Total Order Processing

Webshop fulfilment bestaat uit een totaal proces om orders voor webshops en e-commerce dienstverleners geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen.

Zo worden onder het webshop fulfilment proces voorraadbeheer (inslag en opslag), de orderverwerking (orders verzamelen en inpakken), en de verzendingen (pakketverzendingen en koeriersdiensten) in één service ge-outsourced aan een derde partij.

Send Solution is gespecialiseerd in webshop fulfilment, en heeft een groot scala aan diensten die allen het webshop orderverwerkingsproces ondersteunen. Online shops kunnen er voor kiezen om geheel of gedeeltelijk deze diensten af te nemen.

Warehousing

Total Order Processing

Send Solution heeft een gespecialiseerd warehouse waar goederen veilig voor klanten worden opgeslagen, verwerkt, behandeld en bij een web-order verpakt en verzonden.

Het grote voordeel van webshop fulfilment is dat de daadwerkelijke webshop kan focussen op een betere inkoop, verkopen en promoties, marketing van de producten, social media en zich niet druk hoeft te maken over opslagruimte, inpakken en verzenden.

Webshop fulfilment neemt het zware werk uit handen voor online shops in Nederland groot en klein.

Verzending

Verzenden & Koeriersdiensten

Send Solution is volledig geïntegreerd met PostNL, en garandeert vakkundige en on-time afhandeling van alle pakketten.

“Webshop fulfilment, ook jouw toekomst”