HomeOver ons
Send Solution is een klantvriendelijke en uiterst betrouwbare logistieke service provider voor webwinkels en andere e-commerce bedrijven.
Ons team van hardwerkende professionals verzorgd goederenopslag, orderpicking, pakketinpak en verzorging en het gehele pakket verzendingstraject. Binnen onze branch noemen we de verzameling van deze diensten fulfilment. Echter, onze klanten kunnen ook een gedeelte van deze diensten afnemen.

Wij assisteren meerdere jaren startende webshops met het doorgroeien van hun diensten. Maar ook reeds langdurig bestaande webwinkels in Nederland behoren tot ons klantenbestand. Het outsourcen van het gehele opslag, verpakking en verzendings- mechanisme van een succesvolle webwinkel, is onderdeel van dat succes.

Ons bedrijf is inpandig met een PostNL service center, waardoor wij supersnel en adequaat kunnen handelen voor al onze klanten. Hierdoor hebben wij ook directe toegang tot PostNL sorteercentra, zodat onze klanten tot 11:00 uur s’avonds kunnen aanleveren om spoedbestellingen de volgende dag toch bezorgd te krijgen in geheel Nederland.

Per dag verwerken onze medewerkers tussen de 30 en 50 rolcontainers in ons verzendcentrum. Een hele klus, die wij graag zorgvuldig voor onze klanten klaren.

Eigen pakketdienst

Het hebben van een eigen uiterst flexibele pakketdienst met 11 bussen op de weg, levert nogmaals een versterking van ons krachtige servicepakket.

Verhuur Kantoorruimte Webshops

Onze locatie geeft de mogelijkheid aan webshops om in ons pand te huisvesten, waardoor de service lijntjes nog korter worden, en verzenddiensten nog beter op elkaar aansluiten. Daarnaast worden hierdoor flinke kostenbesparingen voor webshops behaald.

One-Stop Center

Daar wij zowel de bedrijfsruimte hebben, de vervoerservaring delen met onze klanten, en een full circle pakket aan diensten aanbieden, kunnen al onze klanten ons zien als een One-Stop Center.

Fulfilment met Send Solution, omdat we het samen doen!

ALGEMENE INFORMATIE

Vestigingsadres:

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven (NL)

Correspondentieadres:

Postbus 42
5600 AA Eindhoven (NL)

TELEFOON

040 240 50 58

E-MAIL

info@sendsolution.com

Directeur

Dino Peljto