HomeVerzending
VERZENDEN & KOERIERSDIENSTEN

Laat uw pakketten halen met Send Solution koeriersdiensten.

Als eigenaar van een webshop groot of klein, is het verzendingsproces vaak het meest tijdsintensieve gedeelte van het gehele orderproces. Zorgen dat alle pakketten op tijd ingepakt staan, de labels verzorgd zijn, en op tijd bij de koerier worden aangeboden voor verzending, geeft elke dag maar weer die druk van de deadline halen.

Bij Send Solution verzorgen wij het gehele verzendproces voor webshops, ongeacht het aantal pakketten dat er per dag de deur uit moet. Onze verzendings-professionals staan garant dat we doen wat we beloven, en dat is inclusief alle eventuele retourzendingen.

PostNL

Al onze verzendingen verlopen via PostNL. Daar wij als volume-klant bij PostNL al jaren onze pakketten aanleveren, kunnen wij ook u bedienen tegen de scherpste prijzen, voor een uitstekende totaaldienst. Onze extra mogelijkheden zoals Track & Trace en meerder afhaallocaties in uw checkout maken het verzendproces compleet.

Eigen Koeriersdienst

Daar Send Solution een eigen koeriersdienst heeft, zijn wij in de mogelijkheid om pakketten op uw bedrijfslocatie op te halen en weer af te leveren.